Ik begin met een intake die een uur duurt, ik ga u een aantal vragen stellen, om duidelijk te krijgen wat uw hulpvraag is en waarin ik u kan ondersteunen. Ik hoor dan graag van u wat uw verwachtingen zijn. De vervolgafspraken zijn steeds een half uur.

De energetische massage is gericht op het herstellen van de verstoorde lichaamsenergie door het lichaam weer in balans te brengen. Balans tussen lichaam en geest. Ik maak gebruik van diverse vormen van aanraking en massage op je hoofd, nek en schouders. Je nek en schouders hebben vaak veel te verduren. Spanning door stress of fysieke inspanning hoopt zich op in de spieren, waardoor klachten als vastzittende nek en schouders maar ook hoofdpijn het gevolg kunnen zijn. Deze spanningen haal ik dan weg.

In een aangename omgeving gaan we samen op zoek naar wat je nodig hebt om je beter te voelen. De energetische massage duurt een half uur en je houdt tijdens de massage je kleren aan. Meestal zijn 3 behandelingen genoeg, maar je kunt natuurlijk zelf aangeven wat je wenst.

Als je dus last hebt van spanning, hoofdpijn, pijn in uw nek, schouders of psychische klachten, zoals niet lekker in je vel zitten, stress ervaart of ondersteuning wenst bij chronische pijn, kun je baat hebben bij een energetische massage. Mijn behandeling is heerlijk ontspannend. Ik beschik over een massagetafel. Mocht je liever niet willen liggen dan kun je ook een energetische massage krijgen op een speciale massagestoel. Na afloop krijgt je een glas water en/of thee en praten we even na. Uiteraard zijn de klachten niet in één keer weg. De pijn zit er al even en het lichaam heeft tijd nodig om te herstellen. Je krijgt van mij tips wat je kunt doen om de spanning niet terug te laten keren en wat je zelf (thuis) kunt doen wanneer je weer last krijgt.